Stylish odvjetnica isfurala je nekoliko najpopularnijih ljetnih trendova

Marina Meter često je zvijezda našeg street stylea, a i ovaj put ju je Goran Čižmešija fotografiro u super izdanju
Vidi originalni članak

Našem je street style fotografu pozirala u tako chic ljetnom izdanju. Običan crni top poslužio je kao super baza za odličan styling koji je upotpunila popularnim detaljima za ovu sezonu. Prvo nam je za oko zapela odlična Loewe torba koju možete nabaviti na Net-a-porteru, a ovog ljeta u njihove pletene torbe zaljubljene su mnoge domaće fashionistice. 

Topić je uparila s bež hlačicama visokog struka i debelim crnim remenom. Sunčane naočale i šešir su odličan detalj, a primijetili smo da, kao i brojne cure ove godine, u modu ponovno vraća 'nanognice' ili narukvice oko gležnja. Klasične salonke super su se uklopile u cijeli styling, a Marina nam je ponovno aposlutni #goals. 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".