Stylish na odmoru: Adriana Đurđević izgleda fantastično u dva popularna badića!

Ljepotica je pozirala u baš cool modelima koje želimo i u svom ormaru
Vidi originalni članak

Adriana Đurđević ljetuje u rodnom Dubrovniku gdje i inače provodi mnogo vremena. Djevojka našeg nogometaša Duje Ćalete Cara pokazala je predivnu liniju u upečatljivim modelima kostima. Jednodijelni model brenda La Reveche krase cvjetovi na naramenicama, a ovi su kostimi već godinama vrlo popularni.

Još jedna supruga nogometaša obožava ovaj brend, Raquel Mauri, supruga Ivana Rakitića prošle je godine blistala je u nekoliko predivnih modela, a nama se najviše svidio crveni. 

Osim ovog upečatljivog jednodijelnog modela Adriana je isfurala još jedan popularan trend. Gaćice visokog struka nosit ćemo i ove godine, a ona se odlučila za tamnozeleni model ukrašen čipkom. 

Ovih pet komada morate ponijeti u koferu ako idete na more za vikend:

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".