Stylish mama i kći sa špice: "Mi smo uvijek, ali baš uvijek isto obučene! Ako mami nešto kupimo, to dobije i Elena"

Naš Goran Čižmešija fotografirao je mamu i kći u neodoljivim odjevnim kombinacijama
Vidi originalni članak

Odredim što ćemo nositi, iako i Elena ponekad poželi nešto pa se ja prilagodim, kaže Ivana Sečan-Sušac, magistra turizma i zaštite okoliša koja je s petogodišnjom kćeri Elenom pozirala našem Goranu Čižmešiji.

- Mi smo uvijek, ali baš uvijek isto obučene. Pod obvezno je da idemo zajedno u šoping, ako mami nešto kupimo, kupimo to isto Eleni i obrnuto. Tu praksu smo počele sa njezinih godinu dana od kako je bilo moguće pronaći odjeću sličnu mojoj, rekla je Ivana.

Dodala je da se Elena ponekad pobuni oko kombinacije koju predloži, no na kraju zaključi da ipak želi izgledati poput mame.

- Ako se dogodi da moramo ići u dućan, a nismo usklađene, Elena zna reći: "Mama, ali nismo iste!", zaključila je Ivana. 

U galeriji pronađite još odličnih outfita sa zagrebačkih ulica:

FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija

Divne mama i kćer: Pazim da smo obje sređene i modno usklađene
Prekrasne mama i kći: "Prvo se ja obučem pa Lucija poželi odjenuti nešto slično po uzoru na mamu"
Tako jednostavna, a tako divna: Stylish mama sa Cvjetnog nosi outfit koji će se svima svidjeti
Dame u ružičastom koje će vas osvojiti na prvu: "Imam pet godina i kad narastem bit ću znanstvenica, kao i mama"

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".