Stylish mama i diplomirana pedagoginja otkrila slatke "muke" pred polazak u školu

Ususret školi, jedna nam je dama otkrila kako se pripremaju za polazak u školu drugašice Elle
Vidi originalni članak

Tea Đurić-Čarapina, diplomirana pedagoginja koja se na Instagramu krije iza nadimka @teaduriccarapina ne može vjerovati da njezina Ella već kreće u drugi razred.

Ella će u siječnju napuniti osam godina, a za novu školsku godinu u potpunosti je spremna:

Kupili smo sve potrebne knjige i bilježnice, a malo smo obnovili i garderobu, dodali smo koji novi komad odjeće. Također, Ella je onako podmuklo kupila i par nepotrebnih stvari, primjerice pernicu koju već ima, duple bojice, spomenare, kaže Tea i dodaje kako je popustila jer vidi koliko uživa u svemu tome i kako je škola veseli.

Ponosna mama prisjetila se kako je i sama, kao mala, uživala u kupovini novih bilježnica, pernica i ruksaka za početak nove školske godine pa kćeri uvijek progleda kroz prste kad su ovakve slatke “muke” u pitanju. Nadodala je i što joj je Ella neki dan u šali rekla:

Joj, jedva čekam kad ću krenuti u školu, još samo kad ne bih morala pisati zadaću!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".