Stylish magistra ekonomije nosi nepogrešivu proljetnu kombinaciju!

Ovu predivnu plavušu na zagrebačkom Cvjetnom trgu ulovio je naš street style fotograf Goran Čižmešija
Vidi originalni članak

Dora Bukovac magistra je ekonomije koja, kao i mnoge djevojke, u proljeće najviše voli nositi cvjetni uzorak. Takva haljina i kožnata jakna apsolutna su hit kombinacija s kojom stvarno nema greške. 

Nosim jaknu, haljinu i torbu Zara, a tenisice su Adidas. Sredila sam se jer je lijep i sunčan dan, iako bih se svejedno sredila i da nije takav. Cvjetni uzorak i svijetle boje su mi rezervirane za proljeće i ljeto. Po zimi sam uvijek u crnom i tamnim bojama, tada nosim karirano, a jedini uzorak koji nikad ne nosim je prugasto.

Još jedan komad u koji biste trebali uložiti ovog proljeća definitivno su bijele tenisice. Idu na sve i lako se kombiniraju, a izgledaju fantastično.

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".