Stylish i po zimi: Naše divne glumice pokazale nam da i zabundane izgledaju odlično!

Ana Maras Harmander i Ana Begić Tahiri znaju što se nosi!
Vidi originalni članak

Da se u hladne zimske dane može odlično zabaviti uz očaravajući zalazak sunca, dokazali su brojni gosti na otvorenju zimskog pop-up bara Corona Sunsets Session na krovu Zagreba. Vidikovac na Sljemenu kao poznata zagrebačka lokacija tako je bila idilično mjesto za opuštanje od zimskih sportova i druženje uz osvježavajuću Coronu. Uz pivo, uz koje obavezno ide i kriška limete, na otvorenju pop-up bara uživala su i brojna poznata lica, među kojima su bile Ana Begić Tahiri i Ana Maras Harmander.

Nepisano pravilo glasi da je onaj tko ima stila, zna se dobro odjenuti u svim godišnjim dobima, pa čak i zimi, kad niske temperature zahtijevaju jako komade koji ne izgledaju toliko trendi. Ipak, ove su nam dvije glumice da se i to može uz odabir pravih odjevnih komada i modnih dodataka. Ana Maras Harmander odabrala je crno od glave do pete, dok se Ana Begić Tahiri odlučila za odličnu pastelno rozu bundu i popularnu "poštarsku" kapu. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".