Stylish duo sa zagrebačke špice nosi odlične komade za dobre jesenske kombinacije

Centrom Zagreba prošetali su u odličnim kombinacijama s puno trendi komada
Vidi originalni članak

Wrap haljina model je koji dobro stoji svakom obliku tijela, a ova zgodna brineta isfurala je odličan model u proljavorozoj boji. Uparila je haljinu sa crnim gležnjačama "kroko" uzorka koji je ove sezone vrlo popularan. Ovakva jednostavna kombinacija idelana je za svaku priliku, pa i za posao. 

U pratnji je frajera u stylingu s kojim nema greške. Majica s upečatljivim uzorkom, crne poderane traperice i sportske tenisice - 'ziheraški' su komadi koje muškarci obožavaju. Jednostavni su za kombiniranje i dobro stoje baš svakome! Oboje su pazili i na detalje, pa tako djevojka oko struka nosi jednostavn remen sa svjetlucavim zakovicama i velike tamne naočale. A njegove sunčane naočale s retro okvirima super su odabir. 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".