Stylish dame znaju da dobre odjevne kombinacije nema bez trendi detalja - marame!

Tri ljepotice pozirale su našem Goranu Čižmešiji u odličnim odjevnim kombinacijama
Vidi originalni članak

Kad ne znate kako osvježiti odjevnu kombinaciju, marama je idealno rješenje. To znaju i tri dame koje su rado pozirale našem Goranu Čižmešiji

Matilda Medved je visual merchandiser, a isfurala je jaknu Silvian Heach, košulju iz Reserveda, maramu Stradivarius, torbicu Frankie Morello, hlače iz Manga i Adidas tenisice. Matilda je pravi street style "ulov" s obzirom na to da nije dugo bila u gradu pa je godišnji odmor iskoristila za kavu s frendicama, a ujedno nam je otkrila:

Ovu maramo sam kupila s namjerom da je nosim na ruci, ali mi se ova košulja učinila malo dosadnjikava pa sam je razveselila sa maramom. Imam desetak marama, najviše ih nosim na glavi, pa oko vrata, a najmanje na ruci. Kupujem ih prema tome kako mi se sviđaju, danas se slučajno poklopilo da je dezen usklađen s bojom hlača.

Matea Žuvelek revizorica je koja se sredila kako bi uveselila tmurne revizorske dane, a otkrila je i što nosi:

Nosim sako, maramu i cipele Zara, top Gray by Ivana Čizmadija, torbicu Furla i traperice Levi's.

Antoneta Bogdan studentica je kemijskog inžernjerstva, a za kavu s frendicom isfurala je jaknu, košulju, maramu i hlače iz Zare, torbu Lovely Bags, tenisice Juicy Couture i Gucci naočale. Antoneta je rekla:

Oduvijek volim šareno i boje, a hlača u raznim bojama imam puno više nego traperica.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".