Stylish dama, koja nam je uvijek super inspiracija, opet nas je osvojila odličnim outfitom

Nakon što je zablistala u zimskom stylingu, rado je pozirala pred objektivom Gorana Čižmešije u proljetno-ljetnom stylingu
Vidi originalni članak

Sredinom veljače oduševila nas je odjevna kombinacije liječnice Nevenke Ivančec-Jakovac koja je sa smiješkom pozirala našem Goranu Čižmešiji stylish odjevnoj kombinaciji u kojoj je glavnu riječ vodio efektan ljubičasti kaput.

Liječnica čiji outfit može biti super inspiracija: 'Pratim trendove i nosim sve što mi je u mogućnosti'

Spomenuti je styling prikupio mnoštvo pozitivnih komentara i reakcija, a da super stil ima u malom prstu, ova je liječnica dokazala još jednom u otkačenoj kombinaciji, ponovno pred Goranovim objektivom. 

- Uvijek sam sređena, svaki put u drugim bojama jer ih volim, pogotovo ljubičastu, rekla je liječnica anesteziologinja i dodala da se s ovom kombinacijom ipak prevarila s vremenom:

- Mislila sam da će biti toplije, a ovo mi je proljetno-ljetna kombinacija. Ove je sezone trend koronastil pa si moram nabaviti finu masku, a tražim i elegantne rukavice koje uz nju pašu, kao i uz sve boje koje nosim pa da sve bude u stilu.

Modno osvještena dama dodala je da modne novitete uvijek kupuje isključivo u dućanu pa je ni karantena nije natjerala na online šoping.

- Ako baš treba, kupuju snaha i sin pa mi oni nabave što treba, zaključila je liječnica.

A ako volite sandale kao i stylish liječnica, potražite trendi modele u galeriji:

FOTO: Matchesfashion Saint Laurent, 795 eura FOTO: Matchesfashion Malone Souliers, 625 eura FOTO: matches fashion Gianvito Rossi, 650 eura FOTO: matches fashion Chloe, 555 eura FOTO: Zara 449 kn FOTO: Zara 199 kn Valentino Garavani, 740 eura Aquazzura, 995 eura FOTO: H&M 29 eura FOTO: H&M 15 eura

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".