Stylish cure imaju novi omiljeni modni dodatak: Sa šeširima izgledaju stvarno chic

Inspiraciju smo potražile na Instagramu, a cure su nas skroz oduševile svojim outfitima i trendi dodacima za proljetno razdoblje
Vidi originalni članak

Šešir je postao omiljeni modni dodatak ovog proljeća, a to su dokazale i cure na društvenim mrežama koje su ih savršeno uklopile u svoje kombinacije za prijelazno razdoblje. 

Dora Predojević, prevoditeljica i office menadžerica, odabrala je pastelne boje od glave do pete - bež hlače i ružičastu majicu nadopunila je odličnim bež šeširom, a sve zapkružila decentnim nakitom. 

Katarina Smojver uvijek nas razveseli svojim šarenim outfitima, a ovog je puta žuti sako spojila s poderanim trapericama i glomaznim čizmama, a look zaokružila okruglim Ray Ban naočalama i crnim šeširom jer zna da je klasika uvijek dobra ideja!

Dizajnerica Tajana Janjoš super stil ima u malom prstu, a svaki nas dan oduševljava prekrasnim odjevnim kombinacijama. Zna da je karirani sako must have, a nadopunila ga je šeširom s potpisom srpskog brenda MM Couture i Ray Ban naočalama. 

Magda Milas Gržetić ima predivan, šareni ormar, a kod nje ni u tmurnim danima nije sivo i dosadno! Točkasti kaputić odlično razbija monotoniju, a trobojni šešir odlično se uklopio u styling

Obožavamo retro štih na fotkama Victorije Druško, a njezine su kombinacije baš svevremenske - nekoliko nijansi smeđe boje zaokružila je bež šeširom koji joj stvarno dobro pristaje. 

Ivana Stanić, vizažistica i referentica za društvene mreže, ima profil na Instagramu koji je genijalna inspiracija za dane kad ne znate što nositi. Predimenzionirani džemper spojila je s maslinasto zelenim kaputom, a s crnim šeširom izgleda baš cool

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".