Stylish broker sa špice nosi savršen outfit kojim se svi frajeri mogu inspirirati: 'Boje kombiniram prema raspoloženju!'

Krešimir Brezovec rado je pozirao našem Goranu Čižmešiji u business outfitu koji je zaslužio čistu peticu!
Vidi originalni članak

Broker Krešimir Brezovec zagrebačkim je centrom grada prošetao u odličnoj odjevnoj kombinaciji koja je savršena za poslovne prigode. Krešimira je fotografirao naš Goran Čižmešija, a ispričao mu je da je ovaj outfit odabrao upravo za posao:

- Boje kombiniram prema raspoloženju, tako da za poaso ponekad kombiniram i smeđe tonove.

Oaj je broker veliki obožavatelj i uzoraka, a osim prugastog, u kombinaciju voli ubaciti i ostale uzorke, no uvijek gleda da ne bude nešto preklasično.

Mia je nova zvijezda naše naslovnice! Paket Dive, Večernjeg lista i Borboleta narukvice potražite za 49,90 kn:

- Ponekad mi se dogodi da na posao obujem tenisice, ali elegancija je poželjnija. Sportski sam tip pa onda u slobodno vrijeme najčešće nosim traperice i trenirke, zaključio je stylish broker. 

Na špici svakodnevno viđamo mnoštvo savršenih outfita, a najbolje za prijelazno razdoblje možete pronaći u galeriji:

FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".