Styling upotpunila vreća koju joj je dala "teta" u pošti jer nije mogla sve nositi

Arhitektica Vedrana Ergić jedna je najstajliš žena u Zagrebu, a preferira jednostavnost u odijevanju
Vidi originalni članak

Stil arhitektice Vedrane Ergić odavno već obožavamo. Preferira jednostavnost, a najčešće je u crnom uz nezaobilazni crveni ruž. Naš ju je Goran Čižmešija ulovio u gradu dok je obavljala dnevne obaveze. 

«Nosim haljinu Maison Margiela, torbu Jil Sander i tenisice Converse. Ikea vreću mi je poklonila ljubazna "teta" sa šaltera u Pošti kad je vidjela da sam pokupila nešto što ne mogu nositi u ruci. Još jedna spoznaja da ima dobrih ljudi! Osim crne i bijele koje najčešće nosim, dogodi mi se da odjenem i nešto u boji. Imam jednu ljetnu haljinu u plavoj boji poput ove Ikea vreće o kojoj postoji i anegdota. Godinama ljetujem u malom dalmatinskom mjestu Prvić Šepurine, gdje se svi znaju. Kada sam tamo odjenula tu plavu haljinu, vlasnici lokalne gostione su mi preko trga viknuli «Biće nevera! Nisi ni u crnom ni u bilom!» - smije se Vedrana.  

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".