Styling ovog gospodina iz zagrebačkog tramvaja oduševio je internet

U zebrastom uzorku od glave do pete nije mogao proći nezamijećeno
Vidi originalni članak

Ovakve stylinge nismo u prilici često vidjeti, a on se svojim zaista istaknuo. Korisnik društvene mreže reddit ulovio je ovog muškarca u zagrebačkom tramvaju u zebrastom od glave do pete, a svima je za oko zapeo još jedan detalj. 

On nosi vrlo popularne Yeezy tenisice, brend repera Kanyea Westa koji svojim kreacijama svaki put oduševi ili, barem, izazove reakciju. Naravno i tenisice su u istom printu. Kako Kanye svojim odjevnim komadima izaziva mnoge komentare, dokazuje i jedan korisnika ove društvene mreže kojem se tenisice baš i ne sviđaju. 'Vidio sam ružnih tenisica, ali Yeezice su zaista posebno gadne. Srećom, postoje Crocsice s krznom pa nisu najružniji komad obuće ikad proizveden', napisao je. Ovaj zaljubljenik u zebrasti uzorak sa sobom nosi i nekoliko torbi u tom printu, ali i jastuk za putovanje. 

'Skoro ga nisam skužio koliko se stopio s okolinom', našalio je jedan korisnik reddita. 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".