Styling ove prekrasne trudnice potpuno nas je oduševio, a posebno njene cipele!

Formula dobrog proljetnog stila: traper jakna + lepršava haljina + cool cipele!
Vidi originalni članak

Lijepu Antoniu Pletikosić svojim je objektivom već ulovio naš street style fotograf Goran Čižmešija, a ponovno je bila glavna zvijezda zagrebačke subotnje špice. 

Ljepotica se ovaj put odlučila za neutralne nijanse. Lepršava proljetna haljina odlično joj stoji, a mislimo da nema kombinacije koja više govori - proljeće, od traper jakne i lagane haljine s uzorkom. Najviše su nam za oko zapele njene cipele. Gladijatorice s visokom potpeticom baš su "statement" komad i odlično su se uklopile u cijeli styling. 

Ovakve kombinacije odlične su jer su poprilično praktične - mogu biti dnevna kombinacija, ali i večernje izdanje. Isto tako, odlične su i za posao, ako nemate neki poseban dress code. 

Stilistica i blogerica Barbara Repe otkrila nam je koje komade ovog ljeta morate imati u ormaru:

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".