Styling državne tajnice u Saboru: "Ova haljina je primjer kako si nepotrebno dodati godine"

Naša modna savjetnica prokomentirala je styling državne tajnice
Vidi originalni članak

Državna tajnica Andreja Metelko-Zgombić petak u Saboru iskoristila je za isfuravanje cvjetnog uzorka na laganoj haljini. Zamolili smo urednicu i modnu savjetnicu Dubravku Prpić Znaor da prokomentira njezin styling

-  Odjeća nas može pomladiti ili postarati, to je svima jasno, a ova je haljina primjer kako si nepotrebno dodati godine. Smeđa boja je i inače dosta tricky, naročito na lepršavim haljinama, a pojačana cvjetnim uzorkom ovog tipa doista djeluje kao idealna odjeća za seniorke koje su se sredile za popodnevnu šetnju. Bilo bi bolje da je sve skupa tamno plavo ili u nekoj drugoj zagasitoj nijansi, kaže Prpić Znaor.

No, kaže da kad zažmiri na boju, linija haljine je dobra, kao i plise na prednjici koji lagano pada, a i dužina je dobra. Dodala je:

Treba znati da kombinacija laganog tekstila i cvjetnog uzorka u smeđim tonovima uglavnom djeluje starmalo – no, bilo bi drugačije da se na primjer radi o bluzi, košulji ili marami jer bi možda ostatak kombinacije podignuo dojam.

Ako se radi o smeđem outfitu, treba odabrati cipele istog tona ili bež boje, a nijansa mora pratiti i torbu. Kaže da je čokoladno smeđa nijansa rijetka u svijetu poslovnog odijevanja - to treba znati komentirati ili se posavjetovati sa stilistom ili image konzultanticom. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".