Styling Dalije Orešković: Mala crna haljina je dobar odabir, no savjetnica ima prijedlog kako outfit učiniti boljim

Dubravka Prpić Znaor zastupnici Daliji Orešković predlaže da odjevnoj kombinaciji doda detalj u boji
Vidi originalni članak

Predstavnici oporbenih klubova predstavili su na konferenciji za medije u Saboru oporbeni prijedlog odluke o osnivanju Istražnog povjerenstva, a među njima je bila i Dalija Orešković. Za ovu je prigodu odabrala malu crnu haljinu i crne salonke, a modna urednica i savjetnica Dubravka Prpić Znaor prokomentirala je stajling zastupnice.

- Mala crna haljina modna je legenda koju zasigurno većina žena ima u ormaru. Dobre su u raznim prigodama te ih je lako stilizirati po potrebi, a da kombinacija ne djeluje uvijek isto, rekla je Prpić Znaor i dodala da predlaže pokoji detalj u boji kako silueta ne bi bila crna od glave do pete.

- Inače, stajling za govore voli pokoju boju, kako bi slušateljima i vizualno pažnja bila na onome tko im se obraća, objasnila je savjetnica.

Saborska zastupnica prekršila dress code: Kratka haljina nije mogla ostati nezamijećena
Sabina Glasovac jedna je od najbolje odjevenih zastupnica; pogledajte što o outfitu kaže modna savjetnica
Selak Raspudić odabrala retro kroj, Petir je 'overdressed', a jedna zastupnica ima super outfit za poslovni stil
Outfiti zastupnica na konstituirajućoj sjednici: Glasovac i Puljak odlične; Petir u stylingu koji je primjereniji svadbi

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".