Style report: Kourtney Kardashion

Biste li se usudile odjenuti ovako nešto na špicu ili za po gradu?
Vidi originalni članak

Najstarija sestra Kardashian, Kourtney, poznatija po turbulentnoj vezi sa Scottom Disickom, ostavila nas je bez daha. Iako Kourtney, uz sestre, najčešće izlazi u seksi izdanjima, ovaj nonšalantan look joj odlično stoji. Upravo taj look je definitivno jedan koji ćemo pamtiti u 2015. godini. 

Ma da izgleda da u look nije uložila puno truda, sigurno nije tako jer su Kardashianke poznate po svom glam timu bez čije pomoći rijetko izlaze u javnost. Imajući na umu sitnu građu ove Kardashianke, čini se da je posudila preveliki džemper od svog partnera i navukla visoke čizme, nabacila sunčane naočale i izašla. U stvari, Kourtney je odjenula sweatshirt kojega je dizajnirao njen šogor Kanye West za svoju prvu kolekciju odjeće za Adidas, Yeezy Season 1. Visoke čizme su jedan od popularnijih modela dizajnera Stuarta Weitzmana, "Highland", koje joj se toliko sviđaju da ih je kupila u dvije boje!

Bilo kako bilo, ovaj styling nas je oduševio, kao i fanove, pa ne čudi da ga je Kourtney i ponovila!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".