Stvarno wow: Ovo su jedne od najljepših cipela koje smo vidjeli, istovremeno otkačene i damske!

Ovaj til... Ma sve je!
Vidi originalni članak

Ako aktivno i redovito skrolate društvenim mrežama, svakako niste mogli ne primijetiti prekrasne salonke ukrašene tilom iza kojih stoji brend Midnight 00.

Ovi modeli izgledaju stvarno jako atraktivno i upečatljivo, a cure su u kratkom roku baš poludjele za njima! Nije ni čudo, s obzirom na to da imaju sposobnost u trenutku osvježiti i najobičniju odjevnu kombinaciju. 

Iza brenda Midnight 00 stoji Ada Kokosar, osnivačica i kreativna direktorica - modna konzultantica s newyorškom adresom, koja vuče talijanske i slovenske korijene, 

Cipele su dostupne na nekoliko web shopovam, između ostalog na Matches Fashion, LuisaViaRoma i MyTheresa, a njihova se cijena kreće između 600 i 1000 eura. 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".