Stvarno vrijedni savjeti: Zaposlenici otkrili kako uštedjeti prilikom kupovine u Zari!

Ima li boljih savjeta od ovih?!
Vidi originalni članak

Na portalu WhoWhatWear objavili su nekoliko savjeta kako kupovati u Zari i pritom potrošiti manje novaca od planiranog... Naravno, uvijek je stvar strpljenja i dobre taktike!

Uvijek postoji nekoliko komada koji se nađu na sniženju, čak i onda kad nije vrijeme sniženja. Tu se najčešće radi o komadima za koje su mislili da će se prodati, no na kraju nisu. Nikad se ne zna kad će se to dogoditi i koji će odjevni predmeti biti na sniženju pa cijelo vrijeme držite oči širom otvorene!

Jedna zaposlenica je rekla:

- Tijekom godina sam naučila da su komadi sa ženskog odjela stvarno kvalitetni i da se u neke vrijedi uložiti jer će stvarno trajati duže. Što se tiče nekih bazičnih predmeta, dobra je ideja potražiti ih na TRF odjelu jer su jeftiniji, a i dalje jako kvalitetni!

- Zara je najjeftinija u Španjolskoj i u Portugalu pa kad god ste tamo, iskoristite priliku, kažu.

Druga zaposlenica je rekla:

- Ako nosite manji broj, potražite cool komade na dječjem odjelu jer znaju biti stvarno veliki, čak i cipele! Naravno, ne trebamo ni napominjati da je jako, jako trendi. 

Jedna zaposlenica je rekla da neki komadi poput upečatljive ljetne haljine ili nekog cool kaputa koji se izdvaja od ostatka kolekcije, nikad neće doći na sniženje pa, ako ga želite - ugrabite ga odmah! A najbolji savjet? Sljedeći:

Sprijateljite se s nekim tko radi u Zari kako biste mogli dobiti 25% popusta kojeg oni mogu iskoristiti!

 

U videu pogledajte što smo kupili u second hand trgovini za 40 kn:

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".