Stvarno su predivne: Ove frendice osvojile su sve simpatije svojim šarmom, ali i stilom!

Naš Goran Čižmešija fotkao je dvije prekrasne i stylish prijateljice
Vidi originalni članak

Znate ono kad vam netko ukrade pozornost ne samo odjevnim kombinacijama koje nose, već i pozitivom kojom zrače? Upravo je to slučaj s ove dvije prijateljice koje je naš Goran Čižmešija fotkao dok su išle na ručak.

Nikol Topčić studentica je ekonomije i vrlo dobro zna da su točkice ove sezone omiljeni uzorak brojnih fashionistica. Suknju iz Zare kombinirala je s čizmama i dolčevitom istog high street brenda, a protiv hladnoće borila se genijalnom Saxx bundom. Sve je zaokružila trendi modnim detaljima - Ray Ban naočalama, remenom iz Stradivariusa i torbicom koja se savršeno uklopila u kombinaciju. 

Njezina prijateljica Ivana Vukušić model je Talia agencije, a i njezin je odabir bila bunda, potpisuje ju Mango. Kombinirala ju je s bluzom i čizmama i Zare te Stradivariusovim hlačama. 

Dok su uživale pozirajući, veselo su i otkrile: 

Našle smo se jer idemo na ručak, a svaka sličnost odjevnih kombinacija i uzoraka je slučajna!

 

*Članak je izvorno objavljen u veljači 2018. godine 

Upoznali smo žene koje su prve u povijesti (!) postale članice Kravat pukovnije! One su vojnikinje, konjanice i prave frajerice! 😎 I ne, nikada nisu pukle od smijeha na dužnosti 😂

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".