Stvarno fantastične: Njih dvije bez problema mogu na naslovnice nekog modnog časopisa!

Pokazale su da crno od glave do pete može izgledati baš trendi
Vidi originalni članak

Ove dvije dame sa zagrebačke špice stvarno znaju kako ukrasti pozornost originalnim outfitima. Iako su isfurale crno od glave do pete, to nije izgledalo nimalo dosadno, već jako stylish!

Dama na lijevoj strani trapezice je kombinirala s cool čizmama i balonerom, a sve zaokružila odličnom plavom torbom i svevremenskim crvenim ružem. 

Druga dama odlučila se za mrežastu haljinu koja je vodila glavnu riječ u njezinom outfitu - kombinirala ju je s kožnom jaknom, torbom s dizajnerskim potpisom Karla Lagerfelda i crnim čizmama. One imaju bijelu platformu, a upravo je platforma jedan od mikro-trendova koji su nam se vratili u modu ove sezone!

 

Ponovno smo posjetili naše omiljene kumice s Dolca, a ovaj put razgovarali smo o tome kako je ženama bilo nekada, a kako je danas? Evo što su nam rekle! 😉

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".