Stvari koje smo ovog Valentinova stavile u košaricu, ali za - same sebe!

Kada žena sama sebi postane najbolja prijateljica, život joj postaje lakši, kaže Diane von Fürstenberg i ima pravo!
Vidi originalni članak

Svi ćemo se složiti da se ljubav voljenim osobama treba pokazivati svaki dan, ali opet nekako, ulazeći u veljaču, pomislimo što kupiti onima koje volimo – neka ove godine to bude vaša najbolja prijateljica ili vi sami. Mozganje što pokloniti svojoj BFF u duhu Valentinova oduzet će puno vremena ako ciljate na nešto crveno ili ružičasto, a neće biti pretjerano inovativno.

Takvih smo se poklona nagledali i nadobivali. Ukrasi za dom zlatne boje, ili napravljeni od drveta koji zrače ljubavlju svojim natpisom, ili jednostavni privjesak za ključeve s malenim srcem bit će pravi pogodak za vašu najbolju prijateljicu, a takvi sitni pokloni najbolje idu uz nešto što ste sami izradili.

Pisma, kuponi za zajedničke aktivnosti ili fini keksići koje ste sami ispekli – mogućnosti su beskrajne, ali neka bude posebno. Kao inspiraciju koristite izražavanje ljubavi u stilu Kanyea Westa – on je za svoju ženu ponovno aktivirao Instagram samo kako bi joj čestitao praznik ljubavi i onda ga, dan nakon, opet deaktivirao.

Ako ste odlučili usrećiti sestru i pokazati joj da mislite na nju, modni brendovi nude veste s printovima srca ili jednostavnim natpisima “Love” koje se mogu nositi i ostatak godine uz dobre traperice i trendovski nakit. Dobra alternativa klasičnim poklonima može biti i nešto sa simbolom leptira koji poručuje da se ne bojite promjena, već da im se prepustite bez straha. Svoje srodne duše s kojima obožavate piti kavu subotom ujutro obradujte nekim uredskim priborom kao što je predivan rokovnik ili kemijska olovka koja će ih uvijek podsjetiti na vas.

Sada kada ste osigurali poklone za svoje prijateljice, sestru, mamu... Vrijeme je da mislite na sebe i date si oduška. Uložite novac u novu torbicu koja nosi tek neki mali simbol Dana zaljubljenih. Odaberite kozmetičku torbicu koju, naravno, treba odmah i napuniti pa se slobodno počastite nekim kozmetičkim proizvodom po vlastitom izboru. Sunčane naočale s okvirima u obliku srca ne moraju biti rezervirane samo za Valentinovo – bit će dobro ulaganje i za sezonu ljetnih izlazaka i koncerata. Jer što je iduće čemu se veselimo nakon što prođe i ovaj praznik? Nakon dobrog šopinga, najveći poklon koji si možete dati je ljubav prema sebi i svojem tijelu. Zapamtite tvrdnju modne dizajnerice Diane von Fürstenberg: “Kada žena sama sebi postane najbolja prijateljica, život joj postaje lakši.”

FOTO: Arhiva Dive Prada, Net a Porter, 750 eura FOTO: Arhiva Dive Vetements, Matches Fashion, 330 eura FOTO: Arhiva Dive Stradivarius, 119 kn FOTO: Arhiva Dive Saint Laurent, Matches Fashion, 325 eura FOTO: Arhiva Dive Prada, Matches Fashion, 1150 eura FOTO: Arhiva Dive Miu Miu, Matches Fashion, 250 eura FOTO: Arhiva Dive H&M, 50 eura FOTO: Arhiva Dive H&M, 15 eura FOTO: Arhiva Dive H&M, 14 eura FOTO: Arhiva Dive H&M, 10 eura FOTO: Arhiva Dive H&M, 9 eura FOTO: Arhiva Dive Dolce&Gabbana, Matches Fashion, 1150 eura FOTO: Arhiva Dive Alexa Chung, Matches Fashion, 116 eura FOTO: Arhiva Dive Agent Provocateur, Net a Porter, 109 eura FOTO: Arhiva Dive 13BC, Net a Porter, 3500 eura

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".