Studentice stomatologije položile ispit pa se počastile ručkom u centru

Ako vam je Ema poznata, vjerojatno ste uočili sličnost s njezinom majkom, bivšom Kraljicom Hrvatske, Danijelom Gračan.
Vidi originalni članak

Sredile smo se jer smo imale ispit u Osijeku, pa smo na povratku doma svratile prošetati Zagrebom, kažu Anamaria Fugošić, studentica stomatologije s Krka i Ema Gračan, studentica stomatologije iz Rijeke. Ako vam je Ema poznata, vjerojatno ste uočili sličnost s njezinom majkom, bivšom Kraljicom Hrvatske, Danijelom Gračan.

- Uspješno smo položile ispit pa smo se počastile ručkom. Crna nam je omiljena boja, a od leopard uzorka nosimo samo detalje, što se vidi iz priloženog. Ne usklađujemo se namjerno; cimerice smo u Osijeku, svaka se odijeva u svojoj sobi i kad se nađemo na hodniku, ispadnemo usklađene - rekle su lijepe prijateljice. 

U galeriji pogledajte najljepše fotke Zagreba u proljeće, koje ste možda propustili:

FOTO: Tomislav Miletić/PIXSELL Rusanova ulica trenutačno je jedna od najljepših zagrebačkih ulica zahvaljujući divnim krošnjama zbog koje je dobila titulu najružičastije. FOTO: Tomislav Miletić/PIXSELL Ovog proljeće divne prizore možemo promatrati samo putem fotografije, no dovoljno da nam uljepša dan! FOTO: Tomislav Miletić/PIXSELL Ovi su prizori i najljepša najava proljeća koje je stiglo - danas! Iako smo učili da dolazi 21. ožujka, stručnjaci kažu da već dvadesetak godina zapravo stiže dan ranije. FOTO: Tomislav Miletić/PIXSELL Prema Zvjezdarnici Zagreb, proljeće je ove godine stiglo 20. ožujka u 4.50 sati. FOTO: Tomislav Miletić/PIXSELL Tim povodom, uživajte u ovim divnim prizorima od doma! FOTO: Tomislav Miletić/PIXSELL FOTO: Tomislav Miletić/PIXSELL FOTO: Tomislav Miletić/PIXSELL FOTO: Tomislav Miletić/PIXSELL FOTO: Tomislav Miletić/PIXSELL

Tip-top od glave do pete: Prezgodne prijateljice nisu mogle proći nezamijećeno u super outfitima
Modno usklađene prijateljice: Cure su pokazale kako sivo-crna kombinacija izgleda fantastično u svakom outfitu
Ove četiri prijateljice iz centra Zagreba podsjećaju na djevojke iz Seksa i grada

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".