Studentice prava imaju besprijekorne ljetne outfite: 'Preko ljeta volimo nositi žive boje, a preko zime zagasitije'

Goran Čižmešija na špici je fotografirao Karlu i Tesu, studentice prava kojima je zajednički i super stil u malom prstu
Vidi originalni članak

Ako nemate inspiracije što nositi po visokim ljetnim temperaturama, možete modne ideje prepisati od zgodnih trendseterica koje je na zagrebačkoj špici fotografirao naš Goran Čižmešija jer one definitivno znaju što je in! Fotografija je nastala u srpnju 2021. godine, ali ove stajlinge rado prepisujemo i ovog ljeta.

Karla Vučemilović i Tesa Vranješ studiraju prava, a tu je i zajednička ljubav prema modi pa obje super stil imaju u malom prstu. 

- Ove smo kombinacije odabrale jer je vruće i u njima se osjećamo udobno. Preko ljeta volimo nositi žive boje, a preko zime zagasitije koje razigramo detaljima u boji. Podjednako nosimo i uzorke i jednobojno - ispričale su modno osviještene djevojke. 

Karla je odabrala statement lepršavu haljinu koja odlično prkosi ljetnim vrućinama i kombinirala je s dva must have komada iz Zare - natikačama koje neodoljivo podsjećaju na dizajnerski Hermes model i prošivenom torbom sa zlatnim lancem koju cure posljednjih nekoliko mjeseci jednostavno obožavaju, a najveći je hit model u zelenoj boji.

Zvijezda Tesinog outfita bile su upečatljive bermude koje je spojila s bijelom košuljom, klasikom u ormaru, a nadopunila odličnim natikačama sa zlatnim detaljima.

Chic sandale na petu koje podižu svaku kombinaciju i daju joj trendi prizvuk:

FOTO: Mango 22,99 € FOTO: Mango 45,99 € FOTO: Mango 35,99 € FOTO: Mango 45,99 € FOTO: Mango 29,99 € FOTO: Mango 59,99 € FOTO: Mango 59,99 € FOTO: Mango 49,99 € FOTO: Mango 99,99 € FOTO: Mango 59,99 €

Kombinacija lijepe voditeljice je bez greške: 'Pratim trendove, ali mislim da je najbitnije igrati se s modom'
Pripijena jeans haljina baš joj dobro pristaje: 'Osim ovakvih uskih, volim nositi i lepršave ljetne haljine'
Model i bivša misica nosi natikače koje su već sezonama najpoželjnije, a kombinira ih uz chic bijelu haljinu

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".