Lijepa brineta zna da su kožna jakna, traperice i tenisice uvijek dobra ideja!

Zgodnu brucošicu fotografirao je Goran Čižmešija
Vidi originalni članak

Lijepa Ana Stanković studentica je komunikacijskog managementa i model, a moramo primijetiti da nas jako podsjeća na supermodel Kendall Jenner. Za ovaj odličan styling zaslužni su, kako kaže, Zara, Levi's i Nike.  

Nosim jaknu, majicu i torbu Zara, traperice Levi's i tenisice Nike. Odjenula sam malo više slojeva jer sam se vratila prije tjedan dana s mora, pa mi je malo šokantna razlika u temperaturi, a inače sam zimogrozna.

Naš Goran fotografirao je na putu do škole ovu brucošicu koja je taman išla pokupiti svjedodže, a otkrila mu je da ovu jaknu i majicu dijeli i sa sestrom blizankom, a jedino si ne posuđuju traperice i tenisice.

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".