Studentica u efektnom outfitu: 'Ponekad pratim trendove, ali se više odijevam prema raspoloženju'

Osim čizama, za oko nam je zapeo i efektan kaput koji se ističe jedinstvenim uzorkom, a super modni trenutak zabilježio je naš Goran Čižmešija.
Vidi originalni članak

Preferirate li, umjesto neutralnih i zagasitih tamnih tonova, jarke boje, sigurni smo da ćete inspiraciju za odijevanje pronaći u stajlingu Nine Milete, studentice prava koju je u centru grada fotografirao naš Goran Čižmešija. Nina je, još u prosincu, gradom prošetala u kombinaciji kojom dominiraju crvena i zelena, čineći zajedno odličan color-block trenutak, a i ovih dana se rado inspiriramo njezinim modnim idejama.

Nina je tada za Divu rekla da je kombinaciju odabrala jer joj se sviđa što u njoj ima više veselih boja, a s obzirom na to da je vani hladno, tako si malo digne raspoloženje.

– Ponekad pratim modne trendove, ali više se odijevam prema raspoloženju. Trenutno su mi kaubojke omiljeni model čizama. Ove sam kupila prošle godine i pašu mi na puno kombinacija. Voljela bih nabaviti i crne. Više sam tip za ravnu obuću, ugodnije se osjećam u ravnome nego u štiklama – rekla je ranije Nina koja je dodala da prati trendove i da nikad ne bi nosila 'crocsice'

Bijele su kaubojke super odmak od klasike u crnoj i smeđoj boji, a super izgledaju kad se kombiniraju s trapericama. Zvijezda kombinacije ipak je bio kaput efektnog uzorka, jedan od onih modela koji ima moć osvježiti i najtmurniji dan. Pozornost je stavila i na detalje pa je stajlingu dodala beretku i popularnu Zarinu torbicu koja je osvojila trendseterice.

U galeriji pogledajte što se ove sezone nosi na zagrebačkim ulicama

FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".