Studentica u besprijekornom izdanju: 'Pratim trendove, ali ne bih nosila nešto što je prekratko i preotvoreno'

Ozana Berta gradom je prošetala u izvrsnom spoju trendovskih i nešto klasičnijih komada, a super modni prizor zabilježio je naš Goran Čižmešija
Vidi originalni članak

Ako nemate inspiracije što nositi ovih hladnih dana, ideju možete prepisati od modno osviještene brinete čija nas je kombinacija osvojila na prvu. Ozana Berta Plišić studentica je građevina, a osim outfitom, osvojila nas je i osmijehom od uha do uha. 

Rado je popričala s našim Goranom Čižmešijom i za Divu otkrila nekoliko detalja o svojem stilu:

- Više sam tip za boje, nego za nešto crno-bijelo. Po danu nosim ravnu obuću, a štikle samo za večernje izlaske.

Ozana je dodala i da prati trendove, ali isto tako ne bi nikad nosila nešto što je prekratko i preotvoreno, bez obzira na trendove. 

Ozana Berta gradom je prošetala u izvrsnom spoju trendovskih i nešto klasičnijih komada. Široke hlače od umjetne kože spojila je s narančastom majicom i efektnim teddy kaputićem, čime je postigla odličan color-block efekt, kao i potvrdila da su ovakvi modeli kaputa i dalje hit među ljubiteljicama mode. Osim što griju, izgledaj baš stajliš!

Umjesto crnih, kakve najčešće imamo prilike vidjeti, odabrala je military čizme u maslinastoj verziji, a stajling zaokružila efektnim modnim dodacima, među kojima su se istaknule naočale statement okvira. Tzv. poštarska kapica kakvu nosi studentica građevine omiljen je zimski dodatak, a njezin izbor bio je model s kariranim uzorkom, koji je bio super točka na "i" ovog outfita. Naravno, uz osmijeh od uha do uha!

*Članak je izvorno objavljen sredinom studenog prošle godine

Magazin DIVA STYLE na svim kioscima za 5 eura. U njemu ćete pronaći i veliki intervju te ekskluzivni photosession s Anom Radišić: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Zvijezde nove Dive Style su hrabre žene: Život je toliko prekrasan da se za njega vrijedi boriti!
Nude manikure uvijek su in; Inspirirajte se s jednom od ovih chic opcija!
Od Crocs gaća do Baquette torbice: Najčudniji modni komadi s dizajnerskim potpisom

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".