Studentica sam, pa najčešće kupujem na sniženjima

Upoznajte novu zvijezdu rubrike Look of the day
Vidi originalni članak

Marija Čamber studentica je na Filozofskom fakultetu u Splitu, a u slobodno vrijeme bloga, uživa u finoj hrani i istraživanju novih mjesta po gradu. Sve to svakodnevno dijeli na svom Instagram profilu gdje je možete pronaći pod nickom @mariahschambers i uživati u fotografijama sitnih životnih radosti.

Kakav stil u odijevanju preferiraš?

Iskreno, ne bih rekla da imam neki definirani stil, sve ovisi o mojem raspoloženju. No imam jedno pravilo: uvijek nosi ono u čemu se osjećaš najugodnije i najudobnije!

U čemu se osjećaš najudobnije, koji je tvoj outfit "to go"?

Rekla bih nekakva midi suknja, basic majica i neke cool natikače.

Što nikad ne bi odjenula?

Nešto što je preizazovno i što mi nikako ne pristaje.

Koji ti je najdraži komad u ormaru, a koji je najskuplji?

Najdraži mi je kombinezon iz Manga kojega sam kupila prije tri godine, a još uvijek imam leptiriće u trbuhu kada ga pogledam. Ne znam koji je najskuplji, studentica sam, pa uvijek imam oko na nekakvim sniženjima. No, kada bih morala birati, rekla bih da su to neke tenisice.

Gdje najčešće kupuješ i što si posljednje kupila?

Najčešća sam gošća u Zari, no obožavam i online shopove! Posljednje su mi bile culottesice iz Zare.

Koje bi domaće i svjetske osobe mogla okarakterizirati kao svoje modne uzore?

Svjetska definitivno Elsa Hosk i Bella Hadid, a domaća scena je puna stylish cura tako da nemam no.1, dosta ih dijeli to mjesto. No, Severina mi je odlična!

Torbica ili cipele, koji je tvoj izbor?

Cipele! Uvijek cipele!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".