Studentica pedagogije na klasike je stavila vlastiti modni potpis i stvorila outfit za čistu peticu

Zgodna Sara rado je pozirala našem Goranu Čižmešiji i otkrila nekoliko detalja o svojem stilu
Vidi originalni članak

Iako u proljetne stajlinge često ubacujemo jarke boje i zanimljive uzorke, jedna dama odlučila se na suprotnost i špicom prošetala u kombinaciji neutralnih tonova. Simpatična studentica pedagogije Sara Barović pozirala je našem fotografu Goranu Čižmešiji na zagrebačkim ulicama i pokazala da klasični outfiti ne moraju biti monotoni niti dosadni.

– Jedva sam dočekala toplije vrijeme da mogu obuti tenisice i široke hlače. Ne volim žive boje ni uzorke, volim da je što manje upadljivo, to mi je najlakše za kombinirati. U hladnijim periodima najviše nosim čizme. Po gradu nosim ravnu obuću, visoke pete nosim ako baš moram – otkrila je za Divu.

Sara je ukrala pozornost u par proljetnih klasika kojima se rado vraćamo svake sezone pa je hlače maslinaste boje uparila je uz bijelu majicu sa čipkom te dugi bijeli kaput. Ovakav kaput idealan je za prijelazno razdoblje i nešto hladnije zimske dane, a sjajno izgleda i kada se nosi na ležerne i elegantnije stajlinge.

Outfit je dovršila klasičnim bijelim tenisicama koje se svako proljeće vraćaju i trendseterice ih obavezno imaju u ormaru te malom torbicom bordo boje.

Prugice su u proljeće uvijek in: Donosimo pregled najefektnijih komada iz trenutne ponude!

FOTO: Zara 22,95 EUR FOTO: Zara 15,95 EUR FOTO: Zara 25,95 EUR FOTO: Zara 15,95 EUR FOTO: Zara 19,95 EUR FOTO: Zara 22,95 EUR FOTO: Zara 39,95 EUR FOTO: Zara 22,95 EUR FOTO: Zara 22,95 EUR FOTO: Zara 25,95 EUR FOTO: Zara 22,95 EUR FOTO: Zara 22,95 EUR FOTO: Zara 25,95 EUR FOTO: Zara 25,95 EUR FOTO: Zara 25,95 EUR

Za sve koji se dvoume pristaju li im šiške: Isprobajte trend za kojeg frizeri kažu da laska svakom obliku lica
Izdvojili smo 15 najboljih hidratantnih krema sa SPF-om za cjelodnevnu hidrataciju i zaštitu
Uvijek besprijekorna Ana Radišić u genijalnom proljetnom stajlingu koji ćemo rado prepisati

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".