Studentica ekonomije pokazala kako ležerna kombinacija može izgledati baš chic i stajliš

Lijepa brineta odabrala je crne tajice koje fashionistice obožavaju nositi već s prvim toplijim danima
Vidi originalni članak

Tajice s elastinskom trakom bile su apsolutni hit osamdesetih godina prošlog stoljeća, no onda su pale u modni zaborav. Ipak, vratile su se na velika vrata zadnjih sezona i fashionistice su jedva dočekale uklopiti ih u svoje modne kombinacije. Među njima je i Martina Tomić, studentica ekonomije koju je na zagrebačkoj špici fotografirao naš Goran Čižmešija.

– Ovu kombinaciju sam odabrala jer je udobna i topla, što mi je najbitnije. Najviše volim neutralne i zemljane boje. Nekad znam obući nešto ludo, ali većinom sam u nečem neutralnom. Ravnu obuću biram za svaki dan, a visoke pete za navečer i posebne prigode – otkrila je za Divu.

Martina je crne tajice kombinirala bazičnu bijelu majicu, a stajling dovršila genijalnim kožnim kaputom s detaljima krzna. Kod modnih dodataka držala se provjerene klasike, te odabrala bijelu ‘zgužvanu’ torbicu, smeđi šal i cool sunčane naočale.

Stajling je dovršila crnim čizmama vojničkog modela koji je vječni klasik u zimskoj garderobi, a rado im se vraćamo svake godine jer pašu na sve kombinacije.

Haljine izgledaju sjajno i kada se nose uz čizme: Izdvojili smo najbolje modele iz Zare!

FOTO: Zara 35,95 EUR FOTO: Zara 19,95 EUR FOTO: Zara 29,95 EUR FOTO: Zara 19,95 EUR FOTO: Zara 35,95 EUR FOTO: Zara 29,95 EUR FOTO: Zara 29,95 EUR FOTO: Zara 19,95 EUR FOTO: Zara 19,95 EUR FOTO: Zara

Jedan od najpopularnijih makeup brendova izdao novu liniju ruževa koja je inspirirana vintage Hollywoodom
Želite veće usnice? Donosimo popis najboljih proizvoda za instant povećanje volumena
Ana Maria Ricov bira kaput koji je pravi odmak od klasike, a naglasak stavlja na chic modne dodatke

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".