Studentica ekonomije: "Izabrala sam plavo jer simbolizira slobodu - kad sam zauzeta, rijetko nosim plavo!"

Goran Čižmešija fotkao je zgodnu brinetu koja ima savršenu kombinaciju za slobodno vrijeme
Vidi originalni članak

Tamara Domazet dolazi iz Banja Luke i s mamom je došla u Zagreb prošetati gradom. Ona je studentnica ekonomije koja je sunčani dan dodatno razvedrila divnim nijansama plave, a našem je Goranu Čižmešiji otkrila zašto je odabrala baš njih:

Plavo sam odabrala jer je ta boja za mene simbol slobode, kao nebo, pa se to uklapa i u moj slobodan privatni status. Kad sam zauzeta, rijetko nosim plavo, kao što rijetko nosim i uzorke.

Tamara nosi kaput popularnog srpskog brenda Mona, vestu iz Bershke, Valentino torbu, hlače Massimo Dutti i tenisice Cesare Paciotti.

U galeriji potražite još inspiracije za savršene zimske odjevne kombinacije sa zagrebačkih ulica:

FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".