Studentica arhitekture prava je majstorica u kombiniranju boja: 'Bilo je lijepo vrijeme pa sam baš bila inspirirana'

Goran Čižmešija fotografirao je arhitekticu koja je svojim outfitom dala dašak svježine zagrebačkoj špici
Vidi originalni članak

U moru monotonih kombinacija u kojima glavnu riječ vode crna, plava i siva, pravo je osvježenje na zagrebačkoj špici vidjeti odjevne kombinacije u kojima glavnu riječ vode - boje. Jednu takvu kombinaciju pokazala nam je Marijana Rašić, studentica arhitekture, a taj veseli modni trenutak zabilježio je naš Goran Čižmešija.

- Volim kombinirati boje, a kako je lijepo vrijeme, baš sam bila inspirirana. Uvijek kombiniram više boja istodobno, tako se odijevam kroz cijelu godinu, rekla je Marijana.

Pogledajte što je voditeljica i urednica Ivana Antunović Jović rekla o svojem životu s vitiligom:

Dodala je da, bez obzira na to što nema niti jedan uzorak na sebi u ovom outfitu, inače ih voli nositi. Nije obožavateljica uskih traperica, već više preferira široke modele kojih u ormaru ima mnogo u različitim bojama. 

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".