Stručnjaci su otkrili do koje će nam godine Zara biti hit!

Otkriveno je u kojoj godini naglo pada interes!
Vidi originalni članak

Zara je jedna od najpopularnijih high street trgovina čije nove kolekcije i sniženja uvijek s nestrpljenjem čekamo!  I, bez obzira na to što nam se čini da će nam uvijek biti aktualna, stručnjaci se s time ne slažu. Naime, prema istraživanjima, kako starimo, tako pada i naša zainteresiranost za ovaj Inditexov brend. 

via GIPHY

Za nju su najviše zainteresirane djevojke u dvadesetim godinama, a zbog razvitka karijere i većih prihoda, počinje padati zanimanje i okrećemo se nekom drugom dizajnu. Prema istraživanjima, najaktualnija je među ženama između 23. i 27. godine, a onda ta popularnost i interes naglo pada te je tako do 33. godine života kada se on nalazi na svega 1%.

Ipak, prema našem mišljenju, Zara svoju ponudu i stilski i cjenovno neprestano širi pa ne sumnjamo kako ćemo i u dobi koja je navedena kao "granična", i dalje kupovati tamo!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".