Stručnjaci iz modnog i beauty svijeta prokomentirali su promjene u stilu Kolinde Grabar-Kitarović

Poboljšala je make uo, no još bi trebalo poraditi na odabiru bolje frizure i boje kose
Vidi originalni članak

Odjeća s porukom veliki je hit, a tome se trendu suptilno priklonila i predsjednica. Za doček Aleksandra Vučića odabrala je kaput na dvostruko kopčanje, a upravo je glagoljični natpis na rukavima privukao veliku pozornost. Poruka na glagoljici izvezena zlatnim koncem znači “hrabrost“, a iza dizajna kaputa stoji Etno butik “Mara” odnosno Marija Milković i njezina majka Vesna.

Predsjednica je poželjela moderniju kombinaciju. Već je jednom nosila sako s porukom, tada smo mi izabrali natpis “ljubav“.

Dizajnerica kaže da je Grabar-Kitarović, između ostalog, nosila i motiv lepoglavske čipke za posjeta Rusiji, a s motivom bordure Bašćanske ploče predstavljala nas je pri izlaganju na skupu u Ujedinjenim narodima.

Njihova suradnja traje već dvije godine, a priznaju da se jako ponose što predsjednica nosi baš njihov dizajn.

Kako se bliži godišnjica inauguracije, stručnjaci iz svijeta mode i ljepote za nas su prokomentirali predsjedničin izgled iz svoje perspektive. Modni producent Viktor Drago smatra da nas Grabar-Kitarović vizualno predstavlja praktički besprijekorno:

Povukao bih stilske poveznice sa slavnom Evitom Peron ili s “Plavušom s Harvarda” u izvedbi Reese Witherspoon.

Sanja Agić, jedna od naših najpoznatijih make up stručnjakinja, navodi da su pozornost dugo privlačile njezine umjetne trepavice po kojima je poznata od samih početaka. Vizažistica je rekla: 

Smatram je vrlo lijepom ženom, no trepavice su bile kiks. Drago mi je da je kritika doprla do nje i da je poboljšala dojam po tom pitanju. 

Ono na čemu treba raditi odabir je odgovarajuće šminke za različite prigode kako ne bi uvijek izgledala isto:

Njezin tim stručnjaka treba pronaći tri odgovarajuća “looka” za sve prigode, a izbjegavati neprecizan crni “smokey eyes” i neosvježavajuće boje ruževa na usnama zbog kojih izgleda starije.

Teuta Mesaroš, vlasnica popularnoga zagrebačkog frizerskog salona, predlaže predsjednici kraću dužinu kose, kao i odgovarajuću boju koja će je osvježiti.

 

Modni producent Viktor Drago dao je svoj osvrt na nekoliko "poznatih izdanja" Kolinde Grabar-Kitarović:

 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".