Stroge krojeve i odijela zamijenila trapericama: Jednom je prigodom rekla da od njih neće odustati ni sa 100 godina!

Modno osviještena odvjetnica krajem prosinca gradom je prošetala u jednom ležernijem izdanju, a super trenutak zabilježio je naš Goran Čižmešija
Vidi originalni članak

Jadranka Sloković izvrsna je modna inspiracija za poslovne prigode, no njezine dnevne varijante jednako su izvrsne i uvijek daje modne ideje koje možete prepisati. Tako smo se prisjetili jednog stajlinga s kraja godine kada ju je na špici fotografirao naš Goran Čižmešija

Odvjetnica je tada gradom prošetala u nešto ležernijem izdanju od onog u kakvom smo je navikli vidjeti pa je stroge krojeve zamijenile i odijela zamijenila trapericama i džemperom. 

Trapez model kakav nosi jedna od najbolje odjevenih Hrvatica izvrstan je dodatak ormaru jer izgleda elegantno i ima moć vizualno produžiti noge. Izvrsno izgleda kad se kombinira s gležnjačama, a odvjetničin odabir bio je efektan lakirani model. Traperice je upotpunila dizajnerskim džemperom, a kragna koja se nazirala ispod džempera odličan je detalj koji je kombinaciji dao romantičan prizvuk. 

Ni Sloković nije odoljela jakni koja je obilježila kraj 2021., a dominirat će i zimskom sezonom 2022. godine. Riječ je o "puf" modelu s prošivenim detaljima koji, osim što je jako topao pa je kao stvoren za hladne dane, izgleda baš cool. Mnoge su ga ljubiteljice mode dodale u svoju kolekciju, a ponuda je raznovrsna pa svatko može pronaći idealan model za sebe, bez obzira na to preferirate li duge ili kratke jakne, jednobojne ili možda s uzorkom.

Na crno-bijele kombinacije osvrnula se jednom prilikom modna savjetnica Dubravka Prpić Znaor, rekavši kako ljubiteljice crno-bijele stilske igre, među kojima je i Jadranka Sloković, zna da ona ima čitavu ništu jer nedostatak pigmenta daje prednost konstrukcijskim izazovima, na koje odvjetnica odlično odgovara.

Prije nekoliko godina, Sloković je vrata svog ormara otvorila pokojnoj novinarki Ani Lendvaj i za Budi.In CHIC ispričala nekoliko zanimljivosti o svojem stilu. Prisjetila se i rane mladosti, rekavši kako je tada živjela u trapericama, a tvrdi da od njih neće odustati ni sa sto godina! 

U galeriji pogledajte još izvrsnih izdanja Jadranke Sloković:

FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Luka Stanzl/PIXSELL FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Sandra Šimunović/Pixsell FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Grgo Jelavić/Pixsell FOTO: Tomislav Miletić/PIXSELL FOTO: Marko Lukunić/PIXSELL FOTO: Marko Lukunić/Pixsell FOTO: Petar Glebov/Pixsell FOTO: Igor Šoban/Pixsell FOTO: Josip Regović/PIXSELL FOTO: Grgo Jelavić/Pixsell FOTO: Igor Šoban/Pixsell FOTO: Goran Stanzl/Pixsell FOTO: Tomislav Miletić/Pixsell FOTO: Grgo Jelavić/Pixsell FOTO: Grgo Jelavić/Pixsell FOTO: Marko Lukunić/Pixsell FOTO: Luka Stanzl/PIXSELL

 

Najsimpatičniji trio sa špice: Tata i sin u društvu ljubimca uljepšat će vam početak tjedna

Ni Sanja Musić Milanović nije odoljela najpopularnijim čizmama sezone: Kombinira ih sa suknjom leopard uzorka

Zastupnica Ivana Kekin za Sabor odabrala tenisice, savjetnica kaže: 'Za sabor su ipak primjerenije neke klasične cipele'

Ovako otkačene hlače na špici još nismo vidjeli: 'Sličan stil nosim još od srednje škole, obvezno nešto rokerski'

 

 

 

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".