Strinićeva supruga samozatajna je ljepotica, a iza njih je prekrasna priča koja traje još od djetinjstva

Imaju dvoje djece, Ivani ne padaju teško selidbe, a za Ivana tvrdi da je njezina prva ljubav.
Vidi originalni članak

Pet godina su u braku, iza sebe imaju 10 godina ljubavi, prijatelji se još iz najranijeg djetinjstva, no o Ivanu (30) i Ivani (27) Strinić ne zna se mnogo... Dok gledamo njegovu fantastičnu igru na Svjetskom prvenstvu kojom ispisuju povijest, Ivana je i dalje samozatajna, a tek je za 24sata otkrila nekoliko stvari...

Imaju dvoje djece, četverogodišnju Martu i trogodišnjeg Petra, a cijela je obitelj silno uzbuđena zbog cjelokupnog prvenstva u Rusiji. Za vrijeme Svjetskog prvenstva čak su proslavili godišnjicu braka!

Prema pisanju 24sata, njih se dvoje poznaju još od djetinjstva. Naime, išli su u istu srednju školu, dugo bili prijatelji, a iz tog se razvila divna ljubav. Ivana je čak za njega rekla kako joj je prva ljubav, a dijele i zajedničke osobine: smirenost, ozbiljnost i radišnost. Nadalje, rekla je kako joj putovanja i selidbe ne pada teško pa će Ivana pratiti i u Milano, gdje je naš reprezentativac potpisao za Milan.

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".