Što svaka žena treba imati u ormaru?

Bez obzira na to koji modni stil njegujete, postoji nekoliko odjevnih klasika koji se moraju pronaći u svakom ženskom ormaru.
Vidi originalni članak

Ako se spremate u kupovinu, prvo zavirite u svoj ormar, a zatim provjerite što vam nedostaje s idućeg popisa. To su odjevni komadi za koje ni trenutka nećete požaliti što ste ih kupili jer će trajati godinama i moći ćete ih nositi neovisno o trendovima. 

1. Mala crna haljina

Sjetite se onih situacija u kojima ne znate što ćete odjenuti, bilo da je riječ o izlasku ili spremanju za posao. Bilo ih je mnogo zar ne? Za takvo je rješenje najbolja mala crna haljina koja funkcionira gotovo u svakoj situaciji, a jedino što mijenjate su modni dodaci i cipele. Pripazite da haljina bude pristojne dužine i dekoltea.

2. Klasični baloner

Baloner je klasik koji desetljećima ne silazi s trona najpopularnijih odjevnih komada. Možete ga nositi na stroge krojeve, haljine, ali i opušteno, na traperice. Odaberite boju koja vam najviše odgovara, a najpopularniji je svakako onaj bež boje. Pripazite da baloner odgovara liniji vašeg tijela. 

3. Crna kožna jakna

Zbog svoje dugotrajnosti, kožna je jakna komad koji gotovo svaka žena posjeduje u svojem ormaru. Preko dana, nosite je kako biste podigli casual kombinaciju, a za izlazak je birajte da biste dobili dozu rock ženstvenosti. Ako niste ljubiteljica prave kože, odlično će je zamijeniti ona eko

4. Klasične traperice

Svake sezone u modi je drugi kroj traperica, no ono s čim nikako nećete pogriješiti je klasičan, uži kroj traperica tamnije boje. Važno je naglasiti da takve traperice ne smiju biti poderane, isprane niti s našivenim detaljima jer su sve to dodaci kojima se popularnost mijenja iz sezone u sezonu. Osim klasičnog kroja, važno je da pomno odaberete one koje vam savršeno pristaju. 

5. Bijela košulja

Pri pomisli na bijelu košulju, mnogima na pamet odmah pada poslovni stil, no istina je da ona dobro funkcionira u svim prigodama. Možete je nositi na obične traperice, kombinirajući ih s tenisicama za dnevno izdanje ili s elegantnim štiklama za noćni izlazak. Ovisno o prigodi, dodajte joj nakita i vidjet ćete da je zaista riječ o vječnom komadu. 

6. Cvjetna haljina

Uz malu crnu, cvjetna je haljina komad koji ćete nositi cijele godine. Ljeti je odlična zbog laganog i prozračnog materijala, a ne bojte se nositi je i zimi. Tada je nosite na guste grilonke bikerske čizme, a zaogrnite se klasičnom kožnom jaknom ili dugačkim kardiganom

7. Sako

Nije važno koju boju odaberete, klasičan sako treba se naći u vašem ormaru. Ako ste klasičarka, birajte onaj u monokromatskim bojama poput crne, sive ili bijele, a ako volite boje, birajte one pastelne. Odaberite kroj koji će vam pristajati i na klasične hlače, traperice, ali i na haljinu.  

8. Kvalitetna torba

Ono što nosimo svakog dana i u što nije šteta investirati, svakako je kvalitetna torba. Ona neka bude jednostavna kako biste se bez problema u njoj snašli, ali i dovoljno velika da vam stane sve potrebno za radni dan. Preporuka je birati torbu u nekoj neutralnoj boji poput crne ili bež da biste je mogli nositi na svaki styling

9. Salonke

Zaboravite na šarene štikle, velike platforme ili otvorene sandale. Ono što vam treba u ormaru su bež salonke. Funkcioniraju na svaki styling i u svim godišnjim dobima, a odaberite ih upravo u ovoj boji jer će vam vizualno produžiti noge. 

10. Kožne čizme

Kao i kožna jakna, kožne čizme klasik su koji se treba naći u svakom ormaru za cipele. Izaberite neke jednostavnije, bez previše detalja da biste ih mogli nositi iz sezone u sezonu, neovisno o trendovima

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".