Što se proteklog vikenda nosilo na zagrebačkim ulicama?

Boje, cvjetni motivi i sandale neizostavni su dio zagrebačke street style scene!
Vidi originalni članak

Zagrebačka street style scena uvijek je inspirativno mjesto na kojem se brojne dame ne usturčavaju prošetati svoje najnovije odjevne kombinacije. Prelazak iz proljetnog u ljetno vrijeme idealno je doba jer se lagani odjevni komadi mogu nadopuniti zanimljivim dodacima i detaljima te postići izgled kakvog se ne bi posramila ni ulična moda mnogo većih europskih gradova. 

Maslinasto zelena boja nešto je što volimo vidjeti na gradskim ulicama jer je dame uvijek odlično kombiniraju. Jednostavna haljina sjajno je nadopunjena laganom jaknom vojničkog uzorka te torbicom Furla Metropolis u jarko žutoj boji, koja je većini trendseterica definitivno na listi želja!  

Cvjetni motivi ponovno su zavladali ullicama, a najzanimljivije izgledaju na laganim, širokim hlačama koje su idealne za podnošenje ljetnih vrućina! 

Dama u zanimljivoj zelenoj haljini zna da je ključ u modnim detaljima pa je jednobojan model nadopunila zanimljivim, ali klasičnim crnim sandalama te skupocjenom torbicom s Gucci potpisom.

Haljine od trapera ušuljale su se u naše ormare prije nekoliko sezona, no i dalje su na tronu naše omiljene ljetne odjeće. Kako i ne bi kad su odlične za nadopunjavanje - bijela torba i sandale u istom tonu s neobičnom platformom pun su pogodak!  

Bijelo od glave do pete idealna je podloga za nadopunjavanje razigranim detaljima u jarkim bojama. Sandale s pomponima, veliki prošlogodišnji hit koji nas prati i ove godine, trendi marama u kosi te žuta torba sa zanimljivim dodatcima pun su pogodak za ovu mladu damu! 

Dugačke su haljine ljetni must have, a kad su hit boji fuksije, onda s njima nema pogreške! Osim dugačkih haljina, tu su i kombinezoni koje su ove sezone definitivno doživjeli svoj vrhunac! Vječne prugice kombinirane sa zavodljivom crvenom izgledaju jednostavno odlično!

Osim dugačkih kombinezona, veliki su hit i kratki koji su idealni za obavljanje svakodnevnih obveza. Ipak, casual izgled možete poput ove dame razbiti flatformama, a zgodan je detalj karirana košulja oko struka, kao i pletenice, najpopularnija frizura za ljetne dane. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".