Što se isplati kupiti na popustu, a što treba izbjegavati?

Ljeto je, osim po godišnjim odmorima, poznato i po akcijskim cijenama. Mnogi tako željene modele obuće ili odjeće odaberu ranije i čekaju da poznati brendovi oglase početak ljetnih sniženja ili rasprodaja. Međutim, ponekad se dogodi da željenih modela nema ili su već rasprodani, a onda kreće impulzivna kupnja.
Vidi originalni članak

Što se isplati kupiti na popustu? Nemojte biti robovi trendova i kupiti na kraju sezone nešto što je nosivo samo tu sezonu. Radije proučite ponudu klasičnih modela i odaberite one koje ćete moći iznositi i kombinirati i idućeg proljeća/ljeta:

Sandale na platformu su, recimo, idealan ljetni model obuće koji već godinama ne izlazi iz mode.

Niske sandale – bez obzira na trendove, uvijek vam zatreba onaj jedan par udobnih sandala u kojima možete prehodati nekoliko kilometara u potrazi za savršenom plažom.

Japanke – što reći? Ne možemo zamisliti ljeto kada japanke neće biti nosive. Ovaj model je vječan, skoro poput...

Tenisica! Bez obzira na vrućine, lijep model udobnih platnenih tenisica lijepo dođe na umorne noge na kraju dana i za ljetne šetnje koje ćete okruniti ponekim sladoledom ili osvježavajućim pićem.

Torba. Ljetna platnena torba kupljena po povoljnoj cijeni koristit će vam svake sezone, sve dok vam ne dosadi.

Donosimo vam izbor iz poznatog poljskog lanca obuće: CCC Shoes&Bags, poznatog po velikom izboru obuće za žene, muškarce i djecu te po povoljnim cijenama i izvan sezone popusta (cijene su informativne).

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".