Što se događa kad nosimo seksi odjeću?

Uska odjeća ostavlja posljedice na naše tijelo...
Vidi originalni članak

Priznajemo, nema boljeg osjećaja nego uskočiti u omiljene skinny traperice, osobito kad ih možemo kombinirati sa sandalama s remenčićima koje smo ugrabile na sniženju! Mi se osjećamo odlično, bez obzira što poželimo da su hlače dva broja veće i pomislimo na činjenicu da, po tko zna koji put, pomislimo kako su tenisice ipak bolja ideja...

Već se dugo priča o tome kako uska odjeća ostavlja negativne posljedice na naše tijelo, a to je vjerno dočarao i Justin Bartels koji je serijom fotografija Impression pokazao kako žensko tijelo izgleda nakon nošenja takve odjeće. 

Nimalo privlačno, zar ne?

Osim što estetski ne izgleda lijepo, uska odjeća može ostaviti posljedice i na organizam. Naime, pripijena odjeća može usporiti cirkulaciju, stvoriti pritisak na želudac, uzrokovati žgaravicu ili uzrokovati probleme s disanjem i neplodnost. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".