Što odjenuti na spoj za Valentinovo? Umjesto toga, imamo bolju ideju – ljubav se nosi cijele godine

Čak će i najveći anti-romantičari teško odoljeti onome što su nam pripremile dizajnerski i high street brendovi. Ako vam je prva pomisao na odjevni komad inspiriran ljubavlju tek jednostavna majica s printom srca, već s prvim pogledom na nove kolekcije vidjet ćete kako je ljubav u modi mnogo više od toga.
Vidi originalni članak

Cijeli mjesec, a posebno ovaj vikend miriši na ljubav - na Valentinovo možda nije stavljen naglasak kao prijašnjih godina, no Dan zaljubljenih ne smije proći nezamijećeno, ipak je u pitanju - ljubav! Mnogi parovi već danima razmišljaju čime iznenaditi partnera, samci traže savršenu sitnicu za dragu osobu ili same sebe (zašto ne, pa tko vas bolje poznaje od vas samih), a ljubav je svoje mjesto pronašla i u modi, kroz naše outfite kojima dominira crvena i ružičasta boja. Da, zvuči jako klasično i predvidivo, no zimsko sivilo treba taj savršeni spoj i najavu proljeća.

Ovog Dan zaljubljenih možda preskačemo klasično pitanje "Što odjenuti na spoj za Valentinovo?", no umjesto tog imamo bolju ideju - ljubav se nosi kroz cijelu godinu! Čak će i najveći anti-romantičari teško odoljeti onome što su nam pripremile dizajnerski i high street brendovi. Ako vam je prva pomisao na odjevni komad inspiriran ljubavlju tek jednostavna majica s printom srca, već s prvim pogledom na nove kolekcije vidjet ćete kako je ljubav u modi mnogo više od toga: zavodljive haljine, elegantni kaputi i efektne salonke u vječnoj crvenoj, motivi romantičnih, predimenzioniranih ruža, usne koje šalju poljubac i stilizirana srca... Dizajneri su se pobrinuli da je ljubav u zraku tijekom cijele godine pa ćete svaki od odjevnih komada koji smo izdvojili rado nositi i kad ćete se ovogodišnjeg Valentinova prisjetiti tek kroz fotografiju.

Kad smo kod uspomena, zašto ovog Valentinova ne biste mamu, sestru, prijateljicu ili samu sebe iznenadile odjevnim komadom koji je na listi želja neko vrijeme ili modnim dodatkom kojeg će još dugo rado nositi? Razmislite o efektnoj prugastoj vesti s detaljem srca koju smo pronašli u H&M-u - prugice su ionako vječni klasik, a šarmantni crveni detalji izdvajaju je u moru prugastih modela. Ako točno znate ukus drage osobe, haljina s volanima midi-dužine bit će još jedan odličan dar i idealan modni saveznik u proljetnim danima koje jedva čekamo. Naravno, ne zaboravite na sebe, zaslužile ste! Možda sada nema formalnih prigoda, ali zasigurno ćemo ponovno uskočiti u salonke i visoke potpetice. A čime bolje začiniti stajling nego crvenim modelom, a Victoria Beckham i Dolce&Gabbana znaju kako - zahvaljujući efektnoj mašni i čipkastim detaljima bit će statement dio svake kombinacije. Ljubiteljice haljina doći će na svoje s divnim modelima koje krase efektni cvjetni motivi, kakve smo pronašli u kolekcijama Prade, Dolce&Gabbane te brenda The Vampire's Wife. Dovoljan je tek baloner (i njegovo vrijeme dolazi s prvim toplim danima), jednostavne, ali elegantne cipele i spremne ste za glamurozna događanja koja s nestrpljenjem čekamo. Ključ svake dobre odjevne kombinacije krije se u detaljima, a naušnice s motivima srdaca i ruža nosive su mnogo duže od jednog valentinovskog vikenda, pravi su chic detalj kojim ćete začiniti svaki stajling.

Obožavamo dobar šoping, no još nam je draži osjećaj zadovoljstva kad voljenoj osobi izmamimo osmijeh na lice sitnicom ili nekim predmetom koji joj je dugo vremena bilo na listi želja. Slažemo se, ljubav treba pokazivati tijekom cijele godine i nije sve u materijalnome, no Dan zaljubljenih idealna je prilika da počastite nekog dragog ili sebe samu, a s našim modnim prijedlozima, stajlinzi će cijele godine imati romantičan predznak.

Najljepše komade s kojima će cijela godina biti u znaku ljubavi potražite u galeriji

Victoria Beckham, Outnet, 833 eura Victoria Beckham, Outnet, 341 eura Simone Rocha, Outnet, 287 eura Rebecca Wallance, net-a-porter.com, 200 eura Prada, Matchesfashion, 1190 eura Prada, Matchesfashion, 630 eura H&M, 59 eura H&M, 19 eura The Vampires Wife, Matchesfashion, 1398 eura Elizabeth Cole, Outnet, 156 eura Dries van Noten, net-a-porter. com, 349 eura Dolce & Gabbana, net-a-porter.com, 595 eura Chopard, net-a-porter.com, 3060 eura Charles Jeffrey Loverboy, Matchesfashion, 340 eura Alison Lou, net-a-porter.com, 1756 eura Alice + Olivia, Outnet, 107 eura

Iva Jerković: 'Kao predvodnica mažoretkinja, djevojkama sam podrška i privatno i poslovno'
Umjesto tenisica, Kurspahić bira čizme zmijskog uzorka: 'Tenisice su za trening, sportski chic je nešto najgore na svijetu'
Magistra ekonomije i model spojila komade koji su do prije par mjeseci bili nezamislivi zajedno - pristaju joj odlično!
Neka zveckaju zakovice: U novoj sezoni nosimo ih na cipelama i čizmama, a u kolekcijama ima odličnih modela

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".