Što odjenuti na razgovor za posao?

Činimo pogreške, a da nismo ni svjesni...
Vidi originalni članak

Iako nam se čini da s klasikom nikad ne možemo pogriješiti, događa se da nekih stvari pri odijevanju nismo ni svjesni. Stoga, pročitajte ovih nekoliko uputa i na sljedećem razgovoru zablistajte! 

Klasičan outfit koji vam pristaje

Svatko ima neku odjevnu kombinaciju u kojoj se dobro osjeća, a birajte upravo takvu odjeću. Neka bude svečana, primjerena dress code-u tvrtke, ali i neka doprinosi vašem samopouzdanju. 

Pencil suknja

Ovakva suknja nikad ne izlazi iz mode, a odlično će izgledati s bluzom, običnom crnom majicom i sakoom. Nemojte eksperimentirati s bojama, već birajte plavu ili crnu, a styling možete dopuniti zanimljivom maramom. 

Pravilan odabir cipela

Tenisice, dotrajale cipele, previsoke pete, otvorene sandale... Sve to ostavite doma i zamijenite parom klasičnih cipela u kojima ćete biti stabilni i dobro se osjećati. 

Decentan nakit

Pretjerivanje s nakitom nikad nije dobra ideja, a osobito na razgovorima za posao. Najbolje da odaberete decentne naušnice ili narukvicu, a sat je također poželjan dodatak. 

Uredna frizura

S frizurom nemojte eksperimentirati, već je počešljajte, maknite s lica ili svežite u klasičan rep.

Njegovani nokti

Iako nisu odmah uočljivi, mnogi ljudi primijete nokte. Pazite da budu uredni, s nekom klasičnom bojom laka, najbolje bež ili klasična manikura. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".