Što odjenuti na doček? Imamo tri super ideje za slavlje kod kuće, na otvorenom i na tulumu

Ako nemate ideje u čemu zablistati na dočeku, donosimo nekoliko prijedloga kojima se možete inspirirati u zadnji čas
Vidi originalni članak

Šljokice, saten, sjaj... Novogodišnji doček rezerviran je za raskoš, a bez obzira na to gdje ga dočekujete, u kombinaciju možete ubaciti poneki upečatljiv komad i dašak glamura. Složili smo tri ideje za odjevne kombinacije kojima se možete inspirirati, bilo da novu godinu dočekujete kod kuće, na otvorenom ili na nekom tulumu. 

Doček na otvorenom

Ako planirate "dnevno" druženje na nekoj od adventskih lokacija ili novogodišnji doček na otvorenom, ne znači da se trebate odreći efektnih i svečanih komada. Genijalne hlače pronašli smo u H&M-u i izvrsno izgledaju kad se kombiniraju s predimenzioniranom dolčevitom. Tako ćete svečanom komadu dati dozu ležernosti. Stajling zaokružite toplom bundom i otkačenim čizmama, a super smo modele pronašli u H&M-u, odnosno Zari. Rukavice, osim što griju, izgledaju jako chic - bijeli model s Reserved potpisom super je odmak od klasike u crnom. 

Doček kod kuće

Ako novu godinu planirate dočekati kod kuće, udobnost je na prvom mjestu. Međutim, to ne znači da ne možete izgledati chic. Odaberite jedan od kompleta koji su posebno popularni zadnjih nekoliko sezona i upotpunite ga efektnim detaljima koji će dati dozu glamura i elegancije. Odličan komplet pronašli smo u Zari, a upečatljiv obruč za kosu potpisuje Sinsay. I cijena mu je super pa je za njega potrebno izdvojiti svega 14,90 kn. 

Doček na tulumu

Mala crna haljina uvijek je dobra ideja, a u Moni smo pronašli jednu statement verziju koja je super miks haljine i sakoa. Rukavi se mogu maknuti pa vam ostaje haljina s bretelama, a riječ je o haljini koju možete nositi u puno više prigoda od novogodišnjeg dočeka. Budući da je jednostavna, prepustite se mašti na volju kod odabira modnih dodataka. Mi smo je zamislili u kombinaciji sa sandalama leopard uzorka iz Uterquea i jednostavnim naušnicama sa Zarinim potpisom. 

 

Besprijekorno zimsko izdanje Anje Alavanje: 'Ne nosim Uggsice, tajice ni monokromatske trenirke'

Investitor koji je na Badnjak prošetao jedan od najzanimljivijih outfita na špici: 'Trendove ne pratim, imam svoj specifičan ukus'

Pratit će vas od jutra do večeri: Za ove parfeme kažu kako na koži traju cijeli dan

Pogledajte ovu fotografiju iz 1931.: Oduševili su nas stil i modna usklađenost prekrasnih dama

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".