Što možemo ukrasti iz muškog ormara?

I njihovi ormari kriju aktualne trendove!
Vidi originalni članak

Koliko puta vam se ujutro dogodilo da, pored pretrpanog ormara, i dalje niste imale što odjenuti taj dan. Niste jedine jer i same često započnemo dan s takvim problemom, a rješenje se nalazi nadohvat ruke - muški ormar! Ako vam vaša druga polovica dopušta da po njemu kopate, brzo ćete vidjeti da u njemu možete pronaći uistinu cool odjevne komade koji će se izvrsno uklopiti u aktualne trendove.

Košulja

Postoji mnogo načina na koji možete nositi ovaj omiljeni muški komad. U bijeloj boji će fantastično izgledati na skinny traperice, kariranu možete svezati oko struka, a prugastu nositi s tankim remenom. Mašti na volju! 

Traperice

Ako uz sebe nemate nekog tko nosi XL, njegove će traperice izvrsno izgledati kao baggy model ili doslovno boyfriend jeans. Gore obucite običnu bijelu majicu, prebacite kožnjak i spremni ste za izlazak iz stana!

Sat

Zaboravite na ženstvene satove s mnogo cirkona ili elegantnih detalja. Ono što će uistinu podignuti kombinaciju je muški sat koji odlično izgleda i na traperice, i na odijela, ali i na elegantne haljine! 

Trenirka

Gornji dio trenirke vjerojatno je prvi odjevni komad koji se iz muškog ormara čarobno preselio u ženski, a sad u prilog toj "posudbi" idu i trendovi koji zagovaraju kombiniraju sportske odjeće i elegantnih komada!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".