Što kupiti na sniženjima?

Iako se nama čini kao da pravu zimu ove godine još nismo niti osjetili vrijeme velikih zimskih rasprodaja je stiglo!
Vidi originalni članak

Vrijeme je zimskih rasprodaja. Većina onog što smo do prije par dana čeznutljivo gledali no odustali nakon prvog pogleda na cijenu sada je snižena. Ta magična riječ Iako nas ponese pa često kupimo i ono što nam nije potrebno. Nakon toga slijedi klasični period uvjeravnja kako će nam sigurno zatrebati baš takve čizme ili peta po redu mala crna haljinu no najčešće taj trenutak nikada ne dođe. 

Zato vam donosimo nekoliko komada koje možete kupiti na zimski rasprodajama a koje zasigurno neće skupljati prašinu u vašem ormaru.

Gležnjače

Niske čizmice na malu petu bezvremenski su komad koji ćete nositi sve do početka proljeća a sa veseljem ćete ih izvući iz ormara i na jesen. Gležnjače jednako dobro izgledaju na traperice kao i na suknje i haljine svih dužina. Lako će se uklopiti u svaki ormar  a vi odaberite neke u živoj boji ili one s zanimljivim uzorkom jer će u trenutku podignuti i najjednostavniji outfit.

Kaput bez rukava 

Unatoč visokim temperaturama teško da ćemo zimu u popunosti izbjeći pa vam se ova kupovina možda učini pomalo besmislena. Vjerujte nam griješite. Ovaj bezvremenski komad nosit ćete češće nego što mislite. Odličan je odabir za poslovne prilike a u kombinaciji s jednostavnom dolčevitom, trapericama i dobrom torbom izgledat će sjajno.

Kožne hlače

Uske kožne hlače u kombinaciji s efektnim topom i dobrim cipelama na petu po vašem ukusu odličan su izbor za izlazak s prijateljicama, u njima ćete se osjećati ali i izgledati sjajno. Preko dana kožne hlače volimo upariti s toplim oversized vestama jer su one savršen kontrast ovom odvažnom komadu.

Bunda od umjetnog krzna

Simpatične budne od umjetnog krzna ove zime volimo u živim bojama i neočekivanim uzorcima. One gotovo svake godine jednako popularne a ako ste do sada niste odlučili za kupovinu jedne vrijeme sniženja idealna je prilika. Osim što su tople, sjajno izgledaju u tmurnim zimskim danima.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".