Što kažete na torbicu koju Hrvatice obožavaju? Dizajnerski model jako je upečatljiv, a one znaju kako ga kombinirati

Modeli Le Chiquito i Grand Panier Soleil bili su među prvima koji su zaludjeli Instagram, a favoriti u street styleu su Gateaux box i Le Grand Bambino modeli.
Vidi originalni članak

U uličnoj modi i na gradskim ulicama sigurno ste primijetili sve veću popularnost efektnih torbica s predimenzioniranim ručkama ili, pak, duguljastih modela koji i u najjednostavnijim kombinacijama izgledaju jako upečatljivo. Riječ je o torbama s potpisom francuskog brenda Jacquemus, a ako ćemo zaključivati prema fotografijama koje viđamo na Instagramu, Hrvatice ih uistinu obožavaju! 

Modeli Le Chiquito i Grand Panier Soleil bili su među prvima koji su zaludjeli Instagram, a favoriti u street styleu su Gateaux box i Le Grand Bambino modeli. 

Simon Porte, kreativac koji stoji iza Jacquemusa, prvi ih je put predstavio na modnoj pisti u Parizu, još 2017. godine. Porteove torbice od tad imaju it status, a velikim dijelom zahvaljujući i trendsetericama koje ih nose, od Dua Lipe i Lizzo pa do ikona stila, Gigi Hadid i Emily Ratajkowski. 

Vole ih i Hrvatice, a ako ste je i sami planirali dodati u kolekciju, u njihovim kombinacijama možete potražiti inspiraciju za kombiniranje jer je svaka od djevojaka zaslužila čistu peticu za stil. 

Roza Zanini Mozara držala se vječne klasike u crnoj boji. U takve je komade najbolje investirati, a odličan twist je kopča u zlatnoj boji i, naravno, prepoznatljiva predimenzionirana ručka.  

Među popularnijim modelima su oni u bijeloj boji, što potvrđuju i odabiri triju djevojaka čiji stil volimo i rado pratimo na društvenim mrežama - Pamele Smoljanić, Jelene Marinović i Elene Dizdar

U Pamelinom se stajlingu izvrsno uklopio u ostatak crno-bijele kombinacije, spoja koji nam nikad ne dosadi. Jelena je duguljasti model kombinirala s neutralnim tonovima, dok je u Eleninoj kombinaciji minijaturna torbica bila super kontrast ostatku all black kombinacije. 

Izabel Kovačić vjerna je neutralnim tonovima i modnim klasicima pa je i njezin odabir Jacquemus torbe bio nešto jednostavniji. Odabrala je model na preklop bez velike ručke, a takva torba jednostavnog oblika, u crnoj boji nosiva je godinama. 

Osim crnih i bijelih modela, trendseterice vole i one u jarkim bojama koji će u prvi plan doći s toplijim, proljetnim danima kad će odlično zaokružiti svaki stajling. 

Efektnu crvenu odabrala je Adriana Ćaleta-Car i napravila super color-block spoj u kombinaciji s ljubičastim sakoom, dok je ostatak stajlinga bio bazičan, sastavljen od jeansa i obične bijele majice. 

Jednu od najtraženijih torbica sezone u kolekciju je dodala i Anita Dujić Broadfoot. Iako je najčešće vjerna neutralnim i zemljanim tonovima koji se lako kombiniraju i paše na sve, odabrala je upečatljivi žuti model koji savršeno "razbija" jednostavnost ostatka garderobe. 

Torbu u odličnoj maslinastoj nijansi primijetili smo na influencerici Pauli Sikirić. Izvrsno je nosi u dnevnim izdanjima, a pokazala je kako je kombinirati u jednom spoju "nespojivih" komada - sive trenirke i raskošne bunde. 

 

Najsimpatičniji trio sa špice: Tata i sin u društvu ljubimca uljepšat će vam početak tjedna

Sve popularniji način za oblikovanje valova u kosi: Ne oštećuje je, a trebate samo čarape ili remen ogrtača

Za ovih 15 parfema kažu da su najbolji svih vremena: Otkrijte novog ili pronađite starog mirisnog favorita!

Hit četku za sušenje i stiliziranje kose pronašli smo na super sniženju, evo gdje je kupiti!

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".