Što kažete na spoj bermuda i čizama do koljena? Ona ih je odlično kombinirala: 'Čizme nosim u svim godišnjim dobima'

Kaja Glasnović nekoliko je puta bila zvijezda naše modne rubrike, a Goran Čižmešija ju je "ulovio" u izdanju kojim su dominirali neutralni tonovi
Vidi originalni članak

Volite li neutralne tonove i jednostavne, ali efektne komade, onda kombinaciji Kaje Glasnović nećete pronaći manu. Modno osviještena djevojka već je nekoliko puta bila zvijezda naše modne rubrike, a Goran Čižmešija prošlog ju je proljeća ulovio u izdanju kojim su dominirali neutralni tonovi. Njenim se modnim izborima rado inspiriramo i ove godine, pogotovo za dolazak toplijih dana.

- Ugodno je vani i malo puše vjetar pa sam prebacila ovu jaknicu. Čizme nosim u svim godišnjim dobima, a volim i zemljane boje - rekla je Kaja za Divu. 

Odličan smisao za modu ima u malom prstu, što potvrđuje svakim svojim stajlingom, a u ovom je izdanju spojila neke ljetne i proljetne favorite. Bermude će obilježiti toplu sezonu i odlična su alternativa mini suknjama, a bazična bijela majica klasik je kojeg rado nosimo kroz cijelu godinu, no s toplim danima dolazi u modni fokus. 

Proljetni su dani odlični za kombiniranje gležnjača i čizama na "gole" noge. To je jedna od omiljenih kombinacija mnogih trendseterica, a rado je nosi i Kaja koja je, u ovom slučaju, izabrala visoki model od brušene kože. Stajling je upotpunila klasičnom dizajnerskom torbom i sunčanim naočalama.

Najefektnije mini torbice koje možete nositi u svakoj prilici, a podići će svaki outfit:

FOTO: Zara Torbica za nošenje preko tijela s metalnim dijelom 29,95 EUR FOTO: Zara Vrećasta torba s umjetnim bisernim perlicama 29,95 EUR FOTO: Zara Torbica lisnica za nošenje preko tijela od makramea sa zakovicama 22,95 EUR FOTO: Zara Pismo torba za nošenje preko tijela 19,95 EUR FOTO: Zara Mini vrećasta torba s remenom s čvorom 39,95 EUR FOTO: Zara Pismo torba s ukrasnim kamenčićima 39,95 EUR FOTO: Zara Metalna kutija torbica 39,95 EUR FOTO: Zara Pismo torba s ukrasnim kamenčićima 39,95 EUR FOTO: Zara Mini city torba sa šljokicama 25,99 EUR FOTO: Zara Torba za nošenje preko tijela s metalnim detaljem 29,95 EUR FOTO: Zara Mala city torbica s reptilnim uzorkom 22,95 EUR FOTO: Zara Clutch torbica 35,95 EUR FOTO: Zara Mini city torba od tkanine 22,95 EUR FOTO: Zara Mini city torbica s preklopom 29,95 EUR FOTO: Zara Mini city torba 22,95 EUR

Sandi Cenov ima sjajan stil: 'Ponekad sam odjeven bajkerski, a ponekad elegantnije, kao danas'
Suknja s prorezom i kratka bluza pristaju joj kao saliveni: 'Slabo nosim uzorke, brzo mi dosade'
Ivan Ćosić posjetio je Miami: Grad je skup, ali i savršeno lijep i prepun događanja

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".