Što kažete na sandale s krznom iz Bershke? Slične su dizajnerskom modelu, no mnogo pristupačnije

I dok je na Nordstromu cijena bež modela luksuznog talijanskog brenda nešto više od vrtoglavih 16 tisuća kuna, u Bershki su dostupne dvije varijante, ljubičasta i žuta za 349,90 kn
Vidi originalni članak

Modni dodaci i cipele s potpisom Bottege Venete uživaju veliku popularnost među ljubiteljicama mode, a poslužili su i kao inspiracija mnogim high street dućanima koji su u svojim kolekcijama ponudili pristupačnije varijante.

Cjenovno jeftiniji modeli izgledom neodoljivo podsjećaju na dizajnerski model, a jedan od komada kojima su se mnogi inspirirali bio je "zgužvani" Bottegin clutch, kao i prošivena torba s lancem. U Bershki smo pronašli sandale s krznom koje su vrlo slične Botteginim sandalama s krznom.

I dok je na Nordstromu cijena bež modela luksuznog talijanskog brenda nešto više od vrtoglavih 16 tisuća kuna, u Bershki su dostupne dvije varijante, ljubičasta i žuta. Njihova je cijena znatno niža pa ako ste "zapikirali" model s krznom, high street varijanta košta 349,90 kn.

Debelo "remenje" ukrašeno je krznom, a visina potpetice je 8 cm. 

 

Krema iz ljekarne od 80-ak kuna koja štiti i obnavlja kožu, a hit je i u celebrity svijetu

Agentica nekretnine ima modnu formulu bez greške: 'Inače sam uvijek u štiklama, ovo danas je izuzetak što nosim tenisice'

Ovakva se elegancija ne viđa svaki dan: Raskošna suknja prava je zvijezda odlične kombinacije

Omiljeni pramenovi dobili su 'update': Rezultat je prirodan izgled te sjajna, osunčana kosa

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".