Što kažete na ovaj hit model? Hrvatice efektnu jaknu obožavaju, a gotovo svugdje je - rasprodana!

Riječ je još jednom hitu sa Zarinim potpisom, a već smo primijetili kako ga nose neke domaće djevojke čiji stil volimo, poput Lidije Lešić.
Vidi originalni članak

Još prije nekoliko godina, jakna s dva lica, krznenim i kožnim, zvana avijatičarska ili pilotska, zavladala je uličnom modom. Najpopularniji je bio potpuno crni model sa Zarinim potpisom, no ubrzo su se u ponudi omiljenih dućana pronašle i verzije hit jakne u raznim drugim bojama.

Cure je obožavaju jer paše na sve u ormaru, od haljina i suknji pa do traperica i elegantnijih hlača, a dovoljno je topla da je poželite nositi kroz cijelu zimu. Ovakva je jakna jedan od klasika vrijedan investicije jer je nosiv godinama, a ove se jeseni u Zarinoj kolekciji pojavio model koji je nešto otkačeniji i odličan je izbor ako tražite odmak od klasike, a kako je došao, tako je i gotovo svugdje rasprodan!

Riječ je još jednom hitu sa Zarinim potpisom, a primijetili smo kako ga nose neke domaće djevojke čiji stil volimo, poput Lidije Lešić. Ona je jaknu s visokim ovratnikom i krznenim detaljima kombinirala s bazičnim komadima koji svoje mjesto trebaju pronaći u svakom ormaru. Odabrala je crne hlače na crtu, bijeli pulover i mokasinke, još jedan jesenski hit, a dozu ležernosti dodala je šiltericom. Njezin stajling može biti odlična inspiracija za zimske dane, ali i ideja kako kombinirati ovu jaknu za koju ne sumnjamo da će biti zimski broj jedan, pogotovo kod ljubiteljica mode koje preferiraju nešto malo drugačije.

Cijena jakne je 549,90 kn, a trenutno je na web shopu rasprodana u svim veličinama, osim XL. Možete se prijaviti kako biste dobili obavijest kad jakna ponovno bude na zalihama, a za njom vlada velika potražnja i u raznim grupama na društvenim mrežama, što potvrđuje da je riječ o jednom od velikih zimskih hitova. 

 

Čarobna bočica uz koju "frizzy hair" postaje stvar prošlosti

Frizure prema horoskopu su hit: Provjerite kakav je imidž za vas prema znaku zodijaka

Branka Krstulović super nosi mini-haljinu i neobične čizme: Stajling je zaokružila hit torbom koju mnogi imaju na listi želja

Novinarka sjajnog stila: 'Volim bunde od umjetnog krzna jer se lako mogu zamijeniti novom, ne mora se cijeli život nositi ista'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".