Što kažete na outfit Vlahe Arbulića? Pa, njegove čizme ne bi svaki frajer nosio!

Pjevač nosi netipičan ljetni outfit
Vidi originalni članak

Najšarmantniji zagrebački park Zrinjevac protekli se petak nakratko pretvorio u daleku Havanu, postavši tako prava mala oaza šarenila, pjesme i plesa. Naime, ovdje je, po sada već jubilarni 5. put, održan Havana Momento Mojito, festival svih ljubitelja Kube, ritmova salse, kubanske hrane i jednog od najpoznatijih koktela na svijetu, koji svoje porijeklo vuče upravo s tog egzotičnog otoka – omiljenog i osvježavajućeg ljetnog napitka mojita.

Ovo cool događanje nije propustio ni Vlaho Arbulić. Zgodan pjevač ovom je prigodom isfurao kombinaciju koja se, na prvu, činila jednostavnom, no svu pažnju ukrale su njegove čizme. Odlučio se za bikerski model koji ne viđamo često na frajerima, a kombinirao ih je uz traperice, basic majicu i raskopčanu maslinasto-zelenu košulju. Štogod mislili o čizmama, morate se složiti - on ih izvrsno nosi!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".